Fasadmålning i Bålsta

Välkommen till Flx Måleri!

Vi hjälper dig med din fasadmålning!

Flx Måleri AB är en nystartad målerifirma från Sala. Jag som äger företaget heter Felix, är målare sedan flera år tillbaka och bedriver ett bolag som sysslar med alla former av måleriarbeten – både inom renoveringsobjekt och nyproduktion av bostäder och hus/villor. Till mig hör du av dig om du vill ha hjälp med fasadmålning, inomhusmålning av väggar och tak, dörrar, fönster och stuckaturer m.m. Lite färg sätter glans på tillvaron!

Mina måleriprojekt

Behöver ditt trapphus några färgklickar eller står du inför en nyrenovering av ditt hus? Flx Måleri anlitas för många typer av entreprenader när det kommer till färgaspekten – stora som små projekt. Oavsett om det gäller privatpersoner eller företag som anlitar mig, är uppdraget lika betydelsefullt. Alla uppdrag utförs säkert och tryggt, vilket gör att när det ställs höga kvalitetskrav, är Flx Måleri firman att ringa.

Genom att använda detta formulär accepterar du att Flx Måleri AB lagrar och hanterar dina uppgifter.
Uppgifterna i fråga kommer att användas för att återkoppla till dig som kund/besökare.

Fasadmålning i Bålsta

Vi ger råd och förslag inför ditt val

Engagemang och erfarenhet

Flx Måleri AB är i tillväxtfasen och allteftersom tiden går, tillkommer det nya kunder som vill ha fasadmålningar utförda, köket ommålat eller få ett mer ombonat intryck i hus och hem genom att sätta ny färg på tak eller väggar och liknande. Med min samlade kunskap och det engagemang jag besitter när det kommer till de tekniska aspekterna av måleri, så ger jag också många råd och förslag till kunder som står i valet och kvalet. Min ambition är att mina kunder ska bli så nöjda som möjligt och vända sig till mig återigen när ett målerijobb ska utföras. Detta anser jag är ett vinnande koncept som kommer att göra alla parter tillfreds.

Tapetsering

Förutom fasadmålning så kan du självfallet även kontakta mig när du vill tapetsera. En målares yrkesliv innebär inte enbart att svepa penseln fram och tillbaka. I ombyggnadsmålerier och nyproduktion ingår nästan alltid tapetsering, och jag ser fram emot att få rådge dig i valet. Hör av dig till mig för en gratis offert. jag kommer även ut till ditt projekt för att se hur vi ska gå tillväga, hur dina önskemål ter sig och vad du förväntar dig.

Våra tjänster

Invändig målning - Flx Måleri AB

Invändig målning

Utvändig målning - Flx Måleri AB

Utvändig målning

Tapetsering - Flx Måleri AB

Tapetsering

Ditt självklara val när du vill hitta din målare i Uppsala med omnejd!

Kontakta oss

Fasadmålning - noggrannhetskrav och rätt färgval

När en husfasad ska måla om är det inte bara att skvätta dit sin favoritfärg och tro att den sitter i 10 år. Du måste veta exakt vilken färgtyp huset var målat med tidigare och även fundera om ditt kulörval lämpar sig med omgivningen. Som målare har jag stor koll på riktlinjer och krav för att ditt hus ska må bra av färgen, för att den inte ska släppa och för att den ska hålla så länge som möjligt.

Det dekorativa måleriet

En målare kan faktiskt benämnas som en typ av konstnär. Utöver det traditionella måleriet åtar jag mig även uppdrag där dekorativt måleri kommer in i bilden. Dekorativt måleri kan sätta pricken över i:et och förvandla ett vanligt rum till ett unikt utrymme. Låt oss talas vid för att bolla idéer! Flx Måleri AB är alltid öppen för förslag.