Våra tjänster

Inget jobb är för litet eller för stort. Du som kund och att du är nöjd när vi lämnar dig är huvudfokus och alltid prio ett. Nedan listar vi våra huvudtjänster, men tveka inte att kontakta oss med din målerifundering. 

Invändigt måleri av Flx Måleri AB - Din målare i Sala.

Invändigt måleri

Allt som man kan måla på inomhus kan vi i princip hjälpa dig med! Allt från takmålning, målning av väggar, fönstermålning, målning av lister och socklar, köksluckor, möbler och annan inredning. Vi målar tradionellt med pensel samt sprutmålning. 

Tapetsering av din målare i Sala - Flx Måleri AB.

Tapetsering

Med nya tapeter i hemmet eller på arbetsplatsen ges rummet ett helt nytt liv. Vi använder oss av dom senaste teknikerna och har koll på trenderna inom tapetsering. Vi hjälper även till med underarbetet så dina eventuellt slitna väggar blir som nya. 

Pssst…du kommer väl ihåg ROT-avdraget?

Kom ihåg att du har möjlighet att använda ROT-avdraget på våra måleritjänster som privatperson. Vi hjälper dig med avdraget direkt på fakturan. Fråga oss om du har någon fundering.

Fasadmålning av Flx Måleri AB - Din målare i Sala

Fasadmålning

Att underhålla ditt hus är otroligt viktigt för ett långt och problemfritt liv. Vi hjälper dig när det är dags för att måla din fasad så du slipper klättra runt byggställningar på semestern. Är det skadat trä så hjälper vi till med vårat kontaktnät så det blir utbytt och klarar många år till. 

Bredspackling Målare Sala Flx Måleri AB

Bredspackling

Att spackla kan vara riktigt lurigt att få till och dammet som blir sprider sig över hela huset. Att spackla är värt att lägga en extra peng på så du slipper se skarverna varje gång solen börjar skina in genom fönstret. Vi har tekniken och utrustningen för att underarbetet ska bli riktigt bra och du slipper slipdamm i hela huset. 

Fönstermålning och fönsterrenovering i Sala.

Fönstermålning

Fönstrena på ditt hus får utstå mycket väder och vind och kräver sitt underhåll för att hålla länge. Vi har lång erfarenhet av att renovera och underhålla fönster och hjälper dig gärna med dina fönster. Vi använder oss endast av beprövade och säkra material och metoder för att dina fönster ska bli som nya. 

Är det något annat du behöver få målat?

Tveka inte att kontakta oss om du har något du behöver ha målat. Kontakta oss idag så kollar vi hur vi kan hjälpa just dig med din måleriutmaning!